top of page

Over mij

Leuk dat u mijn website bezoekt! Mijn naam is Francine Modderman, sinds oktober 2009 ben ik werkzaam als logopedist in Den Haag.

In juni 2009 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Chr. Hogeschool Windesheim te Zwolle. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij een Medisch Kinderdagverblijf en in het speciaal basisonderwijs. Het laatste half jaar van mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Universiteit Pontificia, in Salamanca (Spanje). Daar heb ik een intensieve cursus Spaans gevolgd om de logopedielessen, die in het Spaans werden gegeven, te kunnen volgen.

Inmiddels heb ik bijna 8 jaar werkervaring opgedaan bij meerdere allround praktijken in Den Haag. Sinds september 2017 ben ik mijn eigen praktijk gestart. Om mezelf te blijven ontwikkelen in het vak heb ik verschillende cursussen gevolgd, o.a.

  • Communicatieve taaltherapie voor kinderen met een taalniveau van 2-6 jaar
  • Metaphon: behandeling van kinderen met fonologische stoornissen
  • Logopedische begeleiding van meertalige kinderen
  • Spraakstoornissen bij Schisis
  • Logopedie en Tandheelkunde
  • Spraakontwikkelingsdyspraxie
  • Workshop Doelgericht en SMART
  • Selectief mutisme

In november 2015 heb ik vrijwilligerswerk gedaan voor stichting TESS Unlimited in Guatemala. Tijdens Campamento Sonrisas, een twee weken durend kamp voor kansarme kinderen met een Schisis, heb ik 8 kinderen dagelijks intensief behandeld. Meer informatie over deze organisatie kunt u vinden op www.tessunlimited.nl.

Mijn specialiteit ligt, door mijn vooropleidingen, stages en werkervaring, in het behandelen van kinderen/jongeren tussen de 2-18 jaar. Tijdens mijn werk bij de allround praktijken heb ik echter ook regelmatig volwassenen behandeld met articulatie- en/of stemproblemen.

Logopedie heeft alles te maken met communicatie. Ik sta dan ook klaar voor iedereen van jong tot oud die daar hulp bij nodig heeft. Ik vind het belangrijk dat de cliënt zich gehoord en zich op zijn/haar gemak voelt. Ik werk graag met u samen, u kent uzelf/uw kind het beste!

Vriendelijke groet,

Francine Modderman, logopedist

bottom of page